ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος η Σεβίλλη

Στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη εκμεταλλεύεται τα στραβοπατήματα των μεγάλων της La Liga και αφού νίκησε την Βαγιαδολίδ με 1-0 ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έβαλε από κάτω Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης η Σεβίλλη του Πάμπλο Μάτσιν που φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έπειτα από 13 αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι Σεβιγιάνοι ήξεραν ότι με νίκη στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στην Βαγιαδολίδ θα βρισκόντουσαν ψηλότερα απ' όλους, αφού Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (1-1) στο χθεσινοβραδινό μεταξύ τους ντέρμπι στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Πράγματι, οι ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης ολοκλήρωσαν την αποστολή τους με επιτυχία χάρη σε γκολ του Αντρέ Σίλβα. Ο 23χρονος Πορτογάλος βρήκε δίχτυα έπειτα από ασίστ του Σαράμπια στο 30' και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 του αγώνα.

Πλέον, οι "ροχιμπλάνκος" είναι μόνοι πρώτοι με 26 βαθμούς και τους ακολουθούν Μπαρτσελόνα με 25 και Ατλέτικο Μαδρίτης με 24. Όσον αφορά την Ρεάλ, αυτή έχει 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ