ΙΣΠΑΝΙΑ

Σουάρες: "Με βοήθησε η συζήτηση με τον Σιμεόνε να θέλω να έρθω στην Ατλέτικο"

Σουάρες: "Με βοήθησε η συζήτηση με τον Σιμεόνε να θέλω να έρθω στην Ατλέτικο"

Ο Λουίς Σουάρες με συνέντευξή του αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης, τονίζοντας ότι είναι ένα κλαμπ που θέλει να παλεύει πάντα για την κορυφή και πως τον βοήθησε η συζήτηση με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης με κάθε επισημότητα από την Πέμπτη (24/9) είναι ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών με τους ροχιμπλάνος της ισπανικής πρωτεύουσας, ενώ οι καθαρές ετήσιες απολαβές του ανέρχονται σε 9.000.000 ευρώ.

Ο Ουρουγουανός στράικερ μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης των ροχιμπλάνκος με συνέντευξή του στα ισπανικά ΜΜΕ. Αρχικά αναφέρθηκε για το κίνητρο της συμφωνίας του με τους κολτσονέρος.

"Το κίνητρο να ενταχθώ σε μία σπουδαία ισπανική ομάδα είναι αυτό που με οδήγησε στην απόφασή μου και η Ατλέτικο είναι μία σπουδαία ισπανική ομάδα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ένα υπέροχο κλαμπ με εξαιρετικούς παίκτες που πάντα παλεύουν για να είναι στην κορυφή. Κίνητρο είναι και οι οπαδοί. Θέλουν να σε κάνουν να νιώθεις ότι σε θέλουν εδώ. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο" τόνισε ο Σουάρες.

Επιπλέον, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε και στον νέο του προπονητή, Ντιέγκο Σιμεόνε: "Η συζήτηση που είχα με τον Σιμεόνε με βοήθησε περισσότερο να θέλω να έρθω την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει κάτι το οποίο σου δίνει κίνητρο".

Για την ανάρτηση του Λιονέλ Μεσι σχολίασε: "Ο Λίο με γνωρίζει καλά, με βλέπει στις προπονήσεις. Είμαι περήφανος που έχω αφήσει μία καλή εικόνα. Ο ερχομός μου σε μία μεγάλη ομάδα είναι κίνητρο".

Επίσης, αποκάλυψε ότι είχε συνομιλία με τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Γοδίν, πριν υπογράψει με την Ατλέτικο: "Μου είπαν μόνο θετικά πράγματα. Έγραψαν ιστορία στην ομάδα και μου είπαν ότι διαθέσιμοι για ο,τι χρειαστώ στην Μαδρίτη. Είμαι ευγνώμων γι' αυτό".

Τέλος, συμπλήρωσε: "Ένας παίκτης δεν μπορεί να αλλάξει την φιλοσοφία της ομάδας. Ο παίκτης πρέπει να προσαρμοστεί στην δυναμική της ομάδας και αυτό έχει γίνει και στο παρελθόν".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ