ΙΣΠΑΝΙΑ

Σοκ για την Ατλέτικο: ισοπαλία 3-3 και αποκλεισμός από το Copa del Rey στο 88'!

Atletico Madrid coach Diego Simeone looks out from the bench prior a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Paul White)
Atletico Madrid coach Diego Simeone looks out from the bench prior a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η φάση των "16" του Κυπέλλου Ισπανίας έφερε έναν ηχηρό αποκλεισμό, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ισοφαρίζεται στο φινάλε από την Ζιρόνα σε 3-3 και να μένει εκτός προημιτελικών με δύο ισοπαλίες (VIDEO).

Bόμβα μεγατόνων στο Copa del Rey με μεγάλο θύμα την Ατλέτικο Μαδρίτης! Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατέβηκε στο "Wanda Metropolitano" έχοντας αβαντάζ για την πρόκριση στα προημιτελικά μετά το 1-1 με την Ζιρόνα στο πρώτο ματς, όμως αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 και είδε τους Καταλανούς να παίρνουν θριαμβευτική πρόκριση.

Οι "ροχιμπλάνκος" προηγήθηκαν μόλις στο 12' με τον Κάλινιτς αλλά πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τα γκολ των Φερνάντες (37') και Στουάνι (59') και άρχισαν να'... τρέχουν.

Ο Σιμεόνε αναγκάστηκε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Αντουράν Γκριεζμάν στο 61' και προς στιγμή έμοιαζε να δικαιώνεται όταν έγινε η ανατροπή με τους Κορέα (66') και Γκριεζμάν (84'), για να έρθει όμως ο Ντουμπιά στο 88' να "παγώσει" τους οπαδούς των Μαδριλένων κάνοντας το τελικό 3-3 και χαρίζοντας μία ιστορική πρόκριση στους Καταλανούς.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ