ΙΣΠΑΝΙΑ

Σκόραρε και τραυματίστηκε στην ίδια φάση ο Ντιέγκο Κόστα

Σκόραρε και τραυματίστηκε στην ίδια φάση ο Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα επέστρεψε με γκολ στην Ατλέτικο, αν και τραυματίστηκε στη φάση που σκόραρε. "Ένιωσα ξανά ποδοσφαιριστής", δήλωσε ο Ισπανοβραζιλιάνος μετά τη λήξη του ματς. (video)

Ο Ντιέγκο Κόστα ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία του με τη φανέλα της Ατλέτικο σημειώνοντας γκολ μέσα σε πέντε λεπτά από το ντεμπούτο του (69'), στο Copa del Rey κόντρα στη Λέιδα.

Ωστόσο, στη φάση του γκολ τραυματίστηκε ύστερα από το μαρκάρισμα του αμυντικού της καταλανικής ομάδας, Μαρκ Τρίγες. Ο γεννημένος στη Βραζιλία, αλλά διεθνής με την Ισπανία επιθετικός των "κολτσονέρος" έβγαλε όλο το ματς (χωρίς δηλαδή να αντικατασταθεί).

Βέβαια, ο πόνος ήταν εμφανής και τον εξέφρασε με μορφασμούς του προσώπου του. Την Πέμπτη (4/1) θα υποβληθεί σε διαγνωστικές εξετάσεις για να έχει το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας εικόνα για τον τραυματισμό του.

Ο ίδιος ο Ντιέγκο Κόστα με δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι φόρεσε ξανά την "ροχιμπλάνκα" φανέλα:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ένιωσα ξανά ποδοσφαιριστής και που επέστρεψα στην Ατλέτικο. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο".

Photo credits: Atletico de Madrid

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ