ΙΣΠΑΝΙΑ

Σεβίλλη: Ετοιμάζει πρόταση για τον Μπεγερίν της Άρσεναλ

Arsenal's Hector Bellerin is seen during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London England, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker)
Arsenal's Hector Bellerin is seen during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London England, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker) AP

Η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για τον Έκτορ Μπεγερίν της Άρσεναλ, με τον Μικέλ Αρτέτα όμως να είναι διστακτικός στην παραχώρησή του.

Η Σεβίλλη ψάχνεται για ενίσχυση στην άμυνα, έχοντας στα ''ραντάρ'' της τον Έκτορ Μπεγερίν της Άρσεναλ, σύμφωνα με την Daily Express. Οι Σεβιγιάνοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στους ''Gunners'', ενώ έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος θέλει να ανοικοδομήσει την πολύπαθη άμυνα των Λονδρέζων.

Ο 25χρονος δεξιός full-back, έχει αγωνιστεί την φετινή σεζόν 20 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς την φετινή χρονιά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού. Υπολογίζεται ως βασικός από τον Αρτέτα, επομένως η Σεβίλλη πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει. Το συμβόλαιο του στην Άρσεναλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Photo credits: AP Photo/Leila Coker

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ