ΙΣΠΑΝΙΑ

Σάντι Καθόρλα: Οι γιατροί τον είχαν ξεγράψει, αυτός επέστρεψε και έβαλε δύο γκολ στη Ρεάλ

Villarreal's Santi Cazorla celebrates after scoring against Real Madrid during a Spanish La Liga soccer match at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, on Thursday, Jan. 3, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz)
Καθόρλα AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Υποχρεώθηκε να μείνει νοκ άουτ για 668 μέρες. Οι γιατροί του συνιστούσαν να ξεχάσει τη μπάλα και να χαίρεται μόνο και μόνο που θα περπατάει. Ο Σάντι Καθόρλα την Πέμπτη (3/1) έβαλε δύο γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν αποσυρθεί από τη δράση ο Σάντι Καθόρλα, σίγουρα θα έχει να διηγείται πολλά από τη σημαντική του καριέρα του. Αν, βέβαια, δεν είχε να αντιμετωπίσει τόσους τραυματισμούς, θα μπορούσε να πετύχει ακόμη πιο σπουδαία πράγματα.

Τα τελευταία χρόνια, όταν ήταν ακόμη στην Άρσεναλ, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα η μία επέμβαση να διαδέχεται την άλλη. Υποχρεώθηκε να μείνει εκτός δράσης επί 668 μέρες. Οι γιατροί έπαιρναν δέρμα από το μπράτσο του και το έβαζαν στον αχίλλειο τένοντα.

Οι γιατροί του έλεγαν πως θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος και μόνο που θα περπατάει μετά τις επεμβάσεις στον αστράγαλο του ποδιού του. Πως αντί να σκέφτεται το ποδόσφαιρο, θα ήταν προτιμότερο να μην σκέφτεται ότι θα επιστρέψει στη δράση, παρά να έχει στο μυαλό του να είναι όρθιος για να παίζει με τον γιο του.

Το βράδυ της Πέμπτης (3/1) ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής, ο οποίος το καλοκαίρι επέστρεψε στη Βιγιαρεάλ, έβαλε δύο γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο τελικό 2-2. "Υπάρχουν στιγμές που σκέφτεσαι ότι είσαι άτυχος. Εξαιτίας του τραυματισμού έχασα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν είμαι εγωιστής. Το ποδόσφαιρο μου έδωσε πολλά και είμαι ευγνώμων" είχε δηλώσει πρόσφατα.

Ο Καθόρλα ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Οβιέδο. Ακολούθησε η Βιγιαρεάλ, η Ουέλβα, η Μάλαγα, η Άρσεναλ και από το καλοκαίρι ανήκει ξανά στη Βιγιαρεάλ. Με την εθνική Ισπανίας έχει καταγράψει 78 συμμετοχές και έχει σημειώσει 14 γκολ.

AP Photo/Alberto Saiz



TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ