ΙΣΠΑΝΙΑ

Ροντρίγκο: Ο μέσος της Ατλέτικο που δεν έχει τατουάζ και social media, αλλά σπουδάζει

FC Barcelona's Lucas Digne, left, duels for the ball against Villarreal's Rodri Hernandezduring the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ροντρίγκο AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δεν έχει τατουάζ, δεν έχει λογαριασμό στα social media και σπουδάζει για να πάρει πτυχίο Πανεπιστημίου. Η Ατλέτικο τον αγόρασε 25 εκατ. ευρώ και έχει χριστεί διεθνής με την εθνική Ισπανίας. Ο Ροντρίγκο δεν είναι ένας συνηθισμένος ποδοσφαιριστής.

Ο Ροντρίγκο (δεξιά στη φωτ.) δεν είναι ένας συνηθισμένος ποδοσφαιριστής της σημερινής εποχής. Αντίθετα, είναι παίκτης που σπάει τα στερεότυπα. Σπουδάζει για να πάρει πτυχίο Πανεπιστημίου (οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων), δεν έχει λογαριασμούς στα social media και δεν έχει ούτε ένα τατουάζ.

Τον περασμένο Μάιο η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτησή του από τη Βιγιαρεάλ. Τον απέκτησε δίνοντας περίπου 25 εκατ. ευρώ στο "κίτρινο υποβρύχιο". Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος έχει χριστεί 1 φορά διεθνής με την εθνική Ισπανίας, έδωσε συνέντευξη στη Marca και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει αυτά που τον κάνουν να διαφέρει.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε αν νιώθει διαφορετικός που σπουδάζει και δεν έχει "χτυπήσει" τατουάζ στο σώμα του, απάντησε: "Δεν νιώθω διαφορετικός, είναι αλήθεια όμως ότι δεν το συναντάς εύκολα. Είτε γινόμουν ποδοσφαιριστής είτε όχι, ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι παράλληλα με τις σπουδές ήθελα να παίζω μπάλα. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και όχι κάτι που δεν είμαι.

Αυτές είναι αξίες που μου «πέρασαν» οι γονείς μου από μικρό παιδί, το να συνδυάσω δύο ζωές. Το να κάνω το χόμπι μου, που τελικά έγινε επάγγελμα, αλλά και να σπουδάσω ταυτόχρονα. Αυτό, επίσης, με βοηθάει πνευματικά. Είμαι χαρούμενος με αυτό".

"Είσαι καλός ποδοσφαιριστής, σπουδάζεις, είσαι ευγενικός, μήπως κάτι δεν πάει... καλά Ροντρίγκο;" ρώτησε ο Ισπανός δημοσιογράφος τον χαφ των "ροχιμπλάνκος", ο οποίος απάντησε: "Έχω πολλά ελαττώματα, μπορείτε να ρωτήσετε αυτούς που με ξέρουν. Πολλές φορές είμαι αφηρημένος, όπως κάθε νεαρός άνδρας. Δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος, είμαι απλός".

Στην Ατλέτικο ο Ρόντρι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, στο οποίο μπήκε buyout 100 εκατ. ευρώ.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ