ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράμος: "Οι επικριτές μου δεν θα με επηρεάσουν αρνητικά"

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's 2nd goal from the penalty spot during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's 2nd goal from the penalty spot during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Σέρχιο Ράμος τοποθετήθηκε για την κριτική που δέχεται τελευταία ακόμα και από φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας πως αυτό δεν θα τον επηρεάσει.

Μπορεί να είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως είναι στο απυρόβλητο. Ο Σέρχιο Ράμος έχει βρεθεί και αυτός στο στόχαστρο αποδοκιμασιών για τις μέτριες εμφανίσεις του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να τον επηρεάζει.

Τουλάχιστον, αυτό τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του για τα ματς της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας.

"Αν το κοινό στο “Μπερναμπέου” έχει παράπονα από εσένα, το κάνουν γιατί ξέρουν πως μπορείς να δώσεις περισσότερα. Έχω δει θρύλους να αποδοκιμάζονται. Αν με έχουν αποδοκιμάσει μία φορά στα 14 χρόνια παρουσίας μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα πρέπει να είμαι αιώνια ευγνώμων. Όταν τα πράγματα πάνε καλά δεν αφήνω τον εαυτό μου να παρασυρθεί και τώρα οι επικριτές μου δεν θα με επηρεάσουν αρνητικά. Δεν το παίρνω προσωπικά" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έκανε σε ερώτηση που δέχτηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ