ΙΣΠΑΝΙΑ

Πρώην παίκτης του Άρη και της Καλλονής συνελήφθη για στημένα

Πρώην παίκτης του Άρη και της Καλλονής συνελήφθη για στημένα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην παίκτης του Άρη και της Καλλονής, Γιόναν Γκαρθία, συνελήφθη τη Δευτέρα (19/2) ως εκ των "εγκεφάλων" κυκλώματος στημένων ματς στην τρίτη κατηγορία Ισπανίας.

Συνολικά 24 άτομα συνελήφθησαν τη Δευτέρα (19/2) στη Βαρκελώνη, την Αλμπαθέτε και την Μπανταχόθ για εμπλοκή τους σε κύκλωμα στημένων ματς στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας κατά την περυσινή και τρέχουσα σεζόν.

Η έρευνα που διεξήχθη υπό την ισπανική Αστυνομία σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική της χώρας της Ιβηρικής και την Europol οδήγησε στη σύλληψη - μεταξύ άλλων - κι ενός ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα.

Είναι ο 35χρονος Βάσκος μέσος, Γιόναν Γκαρθία, ο οποίος το 2007 φόρεσε τη φανέλα του Άρη και τη σεζόν 2013-2014 τη φανέλα της Καλλονής (έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπιλμπάο, Μούρθια, Ιμπίθα, Ουέσκα, Λέιδα, Έθιχα, Γουαδαλαχάρα, Αλαβές) και κρέμασε πέρυσι τα παπούτσια του στην Κύπρο με τη φανέλα του Οθέλλου.

Ο Γκαρθία συνελήφθη στην καταλανική πόλη, Αρχεντόνα, και θεωρείται ως ένας εκ των δύο "εγκεφάλων" του κυκλώματος. Ο Βάσκος, σύμφωνα με τις ισπανικές πληροφορίες, ήταν αυτός που είχε ως κύριο έργο τον χρηματισμό των διαιτητών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ