ΙΣΠΑΝΙΑ

Πρόεδρος La Liga: "Ξεχάστε τις μεταγραφές που κάνατε μέχρι σήμερα"

Javier Tebas, the president of the Spanish La Liga speaks during the World Football summit in Madrid, Spain, Monday, Sept. 24, 2018. (AP Photo/Paul White)
Javier Tebas, the president of the Spanish La Liga speaks during the World Football summit in Madrid, Spain, Monday, Sept. 24, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, ζήτησε από τους προέδρους των ομάδων να κοιτάξουν τις υποδομές τους και να ξεχάσουν τις μεταγραφές που έκαναν.

Είναι δεδομένο ότι ο κορονοϊός θα φέρει νέα εποχή και στο ποδόσφαιρο. Οι μεταγραφές δεκάδων εκατομμυρίων αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, τουλάχιστον το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αυτό το μήνυμα έστειλε προς τις ομάδες και ο Χαβιέ Τέμπας.

Ο πρόεδρος της LaLiga σε συζητήσεις που είχε με τις διοικήσεις των ομάδων το τελευταίο διάστημα των συνεχόμενων τηλεδιασκέψεων για το μέλλον του ισπανικού ποδοσφαίρου.

"Ξεχάστε τις μεταγραφές που κάνατε μέχρι σήμερα. Και όλη αυτή την πολιτική. Να αρχίστε να σκέφτεστε περισσότερο τις ομάδες των υποδομών σας και να δίνεται περισσότερους δανεικούς παίκτες" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μένει να δούμε εάν θα τον ακούσουν οι παράγοντες των ομάδων.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ