ΙΣΠΑΝΙΑ

"Όχι" του Ματέο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, τον θέλει η DC United

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας "La Provincia", ο Ματέο Γκαρσία αρνήθηκε πρόταση του ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιριστή θέλει η DC United.

Ο Ματέο Γκαρσία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "La Provincia", αρνήθηκε πρόταση του ΠΑΟΚ και η DC United από τις Ηνωμένες Πολιτείες φέρεται να έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Αργεντινού εξτρέμ, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Άρη.

Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τη Λας Πάλμας, στην οποία ανήκει, οι κίτρινοι τσεκάρουν διακριτικά την περίπτωσή τους και αν δουν ότι έχουν ελπίδες να τον κάνουν δικό τους, θα κινηθούν. Πάντως, αν ισχύει το ρεπορτάζ της μεγαλύτερης εφημερίδας στα Κανάρια Νησιά, ο Δικέφαλος δεν βρίσκεται στο... κάδρο.

Πάντως, η DC United δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 22χρονο και μένει να φανεί αν θα το πράξει. Ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα και άλλων ομάδων του MLS και το καλοκαίρι αναμένεται "καυτό" για τον ίδιο. Η Λας Πάλμας δεν φαίνεται να τον υπολογίζει στα πλάνα της, όμως θέλει να ικανοποιηθούν και οι απαιτήσεις της.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ