Οι παίκτες της Μπιλμπάο ξύρισαν τα κεφάλια τους για τον Γεράι Άλβαρεθ!

Τρομερή ενέργεια από τους παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι οποίοι ξύρισαν τα κεφάλια τους για να συμπαρασταθούν στον Γεράι Άλβαρεθ, που έρχεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Ο Γεράι Άλβαρεθ καλείται να δώσει ακόμα μία μάχη με τον καρκίνο, λίγους μήνες αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του δεξιού όρχι εξαιτίας κακοήθους όγκου, όπως ενημέρωσε η Μπιλμπάο στις 13 Ιουνίου.

Ο 22χρονος αμυντικός θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες προκειμένου να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, αλλά έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram για τη μάχη που δίνει.

"Όταν φαίνεται ότι τον έχεις νικήσει, σηκώνεται και σε χτυπά ξανά, Αλλά, ήρεμα, αυτή τη μάχη θα την κερδίσω με όλον αυτόν τον κόσμο που με στηρίζει. Κι εάν πρέπει να τον νικήσω, θα επιστρέψω και θα σηκωθώ χίλιες και μία φορές", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γεράι Άλβαρεθ.

Σε αυτή την προσπάθεια έχει δίπλα του και τους συμπαίκτες του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι οποίοι προχώρησαν σε μια συγκλονιστική κίνηση. Οι Βάσκοι ξύρισαν τα κεφάλια τους, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στον συμπαίκτη τους.

Στο κέντρο της φωτογραφίας είναι ο νεαρός αμυντικός και δίπλα του είναι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της Μπιλμπάο. Πραγματικά είναι άξιοι συγχαρητηρίων...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΒΑΣΚΟΣ

Το συγκινητικό μήνυμα του Άλβαρεθ για τη μάχη με τον καρκίνο

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.