ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τζούρτζεβιτς έκανε "σεφτέ" με γκολάρα στη Χιχόν (VIDEO)

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού κι ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Χιχόν, Ούρος Τζούρτζεβιτς, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με εξαιρετικό κατέβασμα της μπάλας και τελείωμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Έιμπαρ για το Copa del Rey. (VIDEO)

Στις 22 Αυγούστου η Χιχόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς από τον Ολυμπιακό αντί 2.500.000 ευρώ. Ο 24χρονος Σέρβος φορ αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των "ροχιμπλάνκος", αλλά ακόμη δεν έχει δικαιώσει το ποσό που δαπανήθηκε και τις προσδοκίες.

Έχει αγωνιστεί σε 10 ματς (εννιά στην αρχική ενδεκάδα) στη Segunda Division, αλλά δεν έχει σκοράρει. "Άνοιξε λογαριασμό" στο Κύπελλο (Copa del Rey) και την εντός έδρας αναμέτρηση με την Έιμπαρ, ανοίγοντας το σκορ στο 54ο λεπτό.

Ο Τζούρτζεβιτς κατέβασε την μπάλα εξαιρετικά και με ωραίο τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Ασιέρ Ριέσγο. Υπενθυμίζεται ότι με τον Ολυμπιακό την παρελθούσα σεζόν πέτυχε 4 γκολ σε 19 συμμετοχές στη Super League, 3 γκολ σε 6 συμμετοχές στο Κύπελλο, ενώ έπαιξε και 5 φορές στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ