ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο προπονητής της Ισπανίας επέλεξε Μέσι πάνω απ' τον Ρονάλντο

Ο προπονητής της Ισπανίας επέλεξε Μέσι πάνω απ' τον Ρονάλντο

Ο Ζουλέν Λοπετέγκι αποκάλυψε τις επιλογές του για την ψηφοφορία της FIFA σχετικά με τον Καλύτερο Παίκτη του 2016, με τον Λιονέλ Μέσι να υπερτερεί του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Ζουλέν Λοπετέγκι, αποκάλυψε τις ψήφους του για το βραβείο της FIFA σχετικά με τον Καλύτερο Ποδοσφαιριστή του 2016.

Ο Βάσκος προπονητής ανακοίνωσε στο ραδιόφωνο "COPE" ότι η πρώτη ψήφος του πηγαίνει στον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα και εξήγησε τον λόγο: "Δεν γνωρίζω κανέναν άλλον παίκτη όπως ο Μέσι. Δεν έχω δει ούτε πιστεύω ότι θα δω κανέναν με τέτοια συνέπεια ξανά".

Με την πρώτη επιλογή να μην είναι κρυφή πλέον, η δεύτερη έμοιαζε... αναπόφευκτη και ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Πορτογαλίας κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης και αποτελεί το φαβορί για το βραβείο της "Χρυσής Μπάλας".

Η τρίτη επιλογή είναι ο αρχηγός των "μερένγκες" και της "φούρια ρόχα", Σέρχιο Ράμος.

Όσον αφορά στο βραβείο των προπονητών, ο Λοπετέγκι επέλεξε τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα και συγκάτοικό του στα δωμάτια των αποστολών, Λουίς Ενρίκε. Στη δεύτερη θέση κατατάσσει τον Ζινεντίν Ζιντάν της Ρεάλ Μαδρίτης και στην τρίτη τον Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ