ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Νταβίντ Σίλβα αποσύρθηκε από την εθνική Ισπανίας

Ο Νταβίντ Σίλβα αποσύρθηκε από την εθνική Ισπανίας
AP PHOTO/PAUL WHITE

Μετά τους Πικέ και Ινιέστα, και ο Νταβίντ Σίλβα ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Ισπανίας. Ο 32χρονος μέσος της Σίτι κατέγραψε 125 συμμετοχές με τη "φούρια ρόχα" και κατέκτησε δύο Euro και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας ο Νταβίντ Σίλβα. Σε ηλικία 32 ετών ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόσυρση από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, με το οποίο αγωνίστηκε σε 125 παιχνίδια, έχοντας κατακτήσει το Euro 2008 και 2012, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Με 35 γκολ είναι ο 4ος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας και με τα 125 ματς ο 6ος με τις περισσότερες συμμετοχές. Το ντεμπούτο του το είχε κάνει τον Φεβρουάριο του 2006.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε και αυτός την απόσυρσή του από τη "φούρια ρόχα", ενώ το ίδιο έκανε προ ημερών και ο Ζεράρ Πικέ.

Πρόσφατα ο Νταβίντ Σίλβα μίλησε για την αγωνία με την οποία έζησε την περιπέτεια του γιου του, Ματέο, καθώς παρουσιάστηκαν επιπλοκές μετά τη γέννησή του και χρειάστηκε να νοσηλευθεί για πέντε μήνες.

AP Photo/Paul White

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ