ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ιτουράλδε αποκάλυψε τι είπε στον Μουρίνιο μετά το 0-5 από την Μπαρτσελόνα

Ο Ιτουράλδε αποκάλυψε τι είπε στον Μουρίνιο μετά το 0-5 από την Μπαρτσελόνα
AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Ο Εντουάρδο Ιτουράλδε Γκονθάλεθ, με θητεία 17 ετών στην ισπανική διαιτησία, αποκάλυψε το διάλογο που είχε με τον Ζοζέ Μουρίνιο μετά την ιστορική συντριβή της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα το 2010.

Μία από τις πιο άσχημες -αν όχι η χειρότερη- στιγμές του Ζοζέ Μουρίνιο στην προπονητική καριέρα του έλαβε χώρα στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Πορτογάλο να φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο "Καμπ Νόου" και το φινάλε να τον βρίσκει να φεύγει με το βαρύ 0-5 στην πλάτη σε αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Το συγκεκριμένο ματς το είχε διαιτητεύσει ο Εντουάρντο Ιτουράλδε Γκονθάλεθ, με τον πρώην διαιτητή που είχε σφυρίξει για 17 χρόνια στην La Liga, να αποκαλύπτει σε τηλεοπτική εκπομπή τη συζήτηση που είχε με τον "Special One" μετά από ένα εφιαλτικό για αυτόν 90λεπτο.

"Μετά από το ματς ο Μουρίνιο με πλησίασε και μου είπε: Πολύ καλά Ιτουράλδε", είπε αρχικά ο Βάσκος για να μαρτυρήσει κατόπιν την απάντηση που έδωσε στον Πορτογάλο:

"Έκανες λάθος για ένα πράγμα, σε αυτό το κοτέτσι υπάρχει μόνο ένας κόκκορας και αυτός δεν είσαι εσύ, είμαι εγώ".

Ο Ιτουράλδε αποκάλυψε τι είπε στον Μουρίνιο μετά το 0-5 από την Μπαρτσελόνα

Ο Ιτουράλδε δεν έμεινε πάντως μόνο εκεί αλλά μίλησε και για τη σχέση που είχε με τον Μουρίνιο: "Είχα μία πολύ καλή σχέση μαζί του, επειδή έστηνε το τσίρκο και το θέατρό του και μετά έπρεπε να ξεχωρίσεις το ένα από το άλλο.

Όταν πάντως υπήρχαν διαμαρτυρίες από πλευράς προπονητών, ήταν πιο εύκολο να ελέγξεις τον Μουρίνιο από άλλους συναδέλφους του".

Όσον αφορά στις ψυχρές σχέσεις που φαίνεται πως είχαν οι παίκτες της Ρεάλ με εκείνους της Μπαρτσελόνα την εποχή που ήταν στους πάγκους τους Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα αντίστοιχα, ο Ιτουράλδε σημείωσε:

"Δεν θα έλεγα πως υπήρχε αρνητική αύρα, θα έλεγα πως υπήρχε ένταση. Πολλές φορές, πριν από τα ματς, οι παίκτες χαιρετιούνται και αγκαλιάζονται μεταξύ τους, το βλέπεις πάντα αυτό.

Την εποχή του Μουρίνιο οι παίκτες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα δεν κοιτάζονταν μεταξύ τους...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ