ΙΣΠΑΝΙΑ

O ιδιοκτήτης των Σίξερς αγόρασε και την Αλκορκόν

Philadelphia 76ers owner Josh Harris speaks with members of the media during a news conference at the NBA basketball team's practice facility in Camden, N.J., Tuesday, Nov. 13, 2018. (AP Photo/Matt Rourke)
Philadelphia 76ers owner Josh Harris speaks with members of the media during a news conference at the NBA basketball team's practice facility in Camden, N.J., Tuesday, Nov. 13, 2018. (AP Photo/Matt Rourke) AP

Ο ιδιοκτήτης των Σίξερς, Τζος Χάρις, επεκτείνεται στο ποδόσφαιρο. Μετά την Κρίσταλ Πάλας, στην οποία κατέχει το 18% των μετοχών, αγοράζει την ισπανική Αλκορκόν της Σεγκούντα

Η είσοδός του στο ποδόσφαιρο έγινε μέσω της Κρίσταλ Πάλας, κάνοντας δικό του το 18% των μετοχών της ομάδας του Λονδίνου, η οποία θ' αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Premier League.

Ο 54χρονος Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των Σίξερς στο NBA, Τζος Χάρις, αγόρασε το συνολικό πακέτο μετοχών της Αλκορκόν. Την είδηση αποκάλυψε ο έγκυρος ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός, Cadena Ser, και αναπαρήγαγε σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος.

Η Αλκορκόν ιδρύθηκε το 1971 κι εδρεύει στην ομώνυμη γειτονιά της Μαδρίτης. Έχει συγκεντρώσει μετά από 38 ματς στη δεύτερη ισπανική κατηγορία (Segunda Division) 51 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση.

Δεν προλαβαίνει στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές να προλάβει το τρένο των playoffs ανόδου στην Primera, ούτε φυσικά απειλείται με υποβιβασμό.

Photo credits: AP Photo/Matt Rourke

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ