ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Γκουαρδιόλα στη φυλακή για επίσκεψη στους κρατούμενους Καταλανούς πολιτικούς

O Γκουαρδιόλα στη φυλακή για επίσκεψη στους κρατούμενους Καταλανούς πολιτικούς

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, επισκέφθηκε σε φυλακή της Βαρκελώνης τον κρατούμενο ηγέτη του κινήματος απόσχισης της Καταλονίας από την υπόλοιπη Ισπανία, Τζόρντι Κουισάρτ και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Στη Βαρκελώνη επέστρεψε ο Πεπ Γκουαρδιόλα εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των συλλογικών υποχρεώσεων για τα ματς των εθνικών ομάδων.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε στη φυλακή του Σαντ Τζουάν Ντε Βιλατοράντα και συναντήθηκε με τον κρατούμενο ηγέτη του κινήματος απόσχισης της Καταλονίας από την υπόλοιπη Ισπανία, Τζόρντι Κουισάρτ.

Μάλιστα, ο 47χρονος προπονητής μίλησε τόσο στον Κουισάρτ, όπως και στα υπόλοιπα μέλη της "Òmnium Cultural" που βρίσκονται στη φυλακή, Οριόλ Τζουνκέρας, Τζόρντι Σάντσεθ, Τζόρντι Τουρούλ, Τζουζέπ Ρουλ, Τζοακίμ Φορν και Ραούλ Ρομέβα.

"Ευχαριστούμε τον Πεπ που έδειξε στους κρατούμενους των φυλακών ότι ο ηγέτης είναι συνώνυμο της αλληλεγγύης. Η ομαδική δουλειά δεν έχει όρια. Είμαι αιώνια ευγνώμων", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Τζόρντι Κουισάρτ στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ