ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αραούχο έβαλε το πρώτο γκολ με τη Λας Πάλμας από ασίστ του Ντε λα Μπέγια (VIDEO)

Ο Αραούχο έβαλε το πρώτο γκολ με τη Λας Πάλμας από ασίστ του Ντε λα Μπέγια (VIDEO)

Ο Σέρχιο Αραούχο πέτυχε το πρώτο του γκολ την τρέχουσα σεζόν, καθώς άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια στο 56ο δευτερόλεπτο εντός έδρας αναμέτρησης (3-0) της Λας Πάλμας με τη Νουμάνθια. (VIDEO)

Η Λας Πάλμας νίκησε 3-0 τη Νουμάνθια για την 10η αγωνιστική της Segunda Division (δεύτερη ισπανική κατηγορία) και το σκορ στο "Estadio de Gran Canaria" άνοιξε ο 26χρονος Αργεντινός πρώην φορ της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο.

Ο "Τσίνο" νίκησε με κεφαλιά τον Χουάν Κάρλος, μόλις 56 δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη του ματς, έπειτα από εκτέλεση του 32χρονου πρώην αριστερού μπακ του Ολυμπιακού (2016/17), Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια.

Ο Ράφα Μιρ στο 20ό λεπτό διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων, τεχνικός των οποίων είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, κι ο Μάικελ Μέσα στο 76ο διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-0). Η Λας Πάλμας επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ματς ανεπιτυχών αποτελεσμάτων (ήττες σε Χιχόν κι Αλμερία, ισοπαλία εντός με Αλκορκόν) και παραμένει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας (θέση που οδηγεί σε playoffs ανόδου για την Primera).

Δείτε το γκολ της "ουνιόν" (παρατσούκλι) της Λας Πάλμας έπειτα από τη συνεργασία ενός πρώην ερυθρόλευκου κι ενός πρώην κιτρινόμαυρου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ