ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντιέγκο Κόστα: "Θα αφήσω την Ατλέτικο να αποφασίσει για το μέλλον μου"

Atletico Madrid's Diego Costa kicks the ball during the Champions League quarterfinal match between RB Leipzig and Atletico Madrid at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Thursday, Aug. 13, 2020. (Lluis Gene/Pool Photo via AP)
Atletico Madrid's Diego Costa kicks the ball during the Champions League quarterfinal match between RB Leipzig and Atletico Madrid at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Thursday, Aug. 13, 2020. () 2020 LLUIS GENE/POOL PHOTO VIA AP

Ο Ντιέγκο Κόστα με δηλώσεις του μετά την νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Γρανάδα (6-1) μίλησε για το μέλλον του στους κολτσονέρος.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 6-1 της Γρανάδα με τον Ντιέγκο Κόστα να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο 31χρονος Ισπανός μίλησε για το μέλλον του στους κολτσονέρος.

"Θα αφήσω το κλαμπ να αποφασίσει το μέλλον μου. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να γίνω βάρος, το αντίθετο. Το έκανα ξεκάθαρο στην ομάδα. Θα το καταλάβω αν θέλουν να με πουλήσουν ή να με δανείσουν. Θα παλέψω αν μείνω εδώ, αλλά αν υπάρχει η πιθανότητα να φύγω θα το κάνω" ανέφερε ο Ντιέγκο Κόστα.

Επιπλέον, σχολίασε και την άφιξη του Λουίς Σουάρες, ο οποίος σκόραρε το 5ο και το 6ο γκολ της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Γρανάδα.

"Έχουμε έναν παίκτη που ευτυχώς για εμάς άφησε την Μπαρτσελόνα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τον άφησαν. Μας δίνει πολλά με τα γκολ του και το μαχητικό του πνεύμα. Θέλει να κερδίζει τίτλους. Είναι καλή η συνεργασία μας, ένας θα παλεύει και ο άλλος θα δαγκώνει" σχολίασε ο 31χρονος επιθετικός.

Η AS αναφέρει ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να ξεφορτωθεί τον Ντιέγκο Κόστα, προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση του Έντινσον Καβάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανσού Φατί: Δεν βγήκε MVP με τη Βιγιαρεάλ γιατί είναι ανήλικος και ο χορηγός μια μπύρα
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ