ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντιέγκο Κόστα: "Ενώ μου έκαναν ηλεκτροσόκ, ο γιατρός κάπνιζε"

Atletico's Diego Costa runs, during the Champions League final soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid, at the Luz stadium, in Lisbon, Portugal, Saturday, May 24, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico's Diego Costa runs, during the Champions League final soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid, at the Luz stadium, in Lisbon, Portugal, Saturday, May 24, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ντιέγκο Κόστα θυμήθηκε τη θεραπεία με πλακούντα αλόγου στην οποία υποβλήθηκε το 2014 για να προλάβει τον τελικό του Champions League και έκανε λόγο για μια από τις πιο λυπηρές στιγμές της καριέρας του.

Το 2014 πριν από τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ, ο Ντιέγκο Κόστα είχε τραυματιστεί. Για να προλάβει να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε, πήρε την απόφαση να επισκεφθεί τη Μαριάνα Κοβάτσεβιτς, η οποία έχει γίνει παγκοσμίως διάσημη για τις πρωτότυπες μεθόδους θεραπείας που εφάρμοζε και συγκεκριμένα για τη θεραπεία με πλακούντα αλόγου.

Ενώ όλα έδειχναν πως ο Βραζιλιάνος με το ισπανικό διαβατήριο θα έμενε εκτός, τελικά έπαιξε βασικός, αλλά μόλις στο 9' τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός μάχης. Ο φορ των "ροχιμπλάνκος" έδωσε συνέντευξη στο ESPN, μίλησε για τη θεραπεία του και έκανε λόγο για μια από τις πιο λυπηρές στιγμές της καριέρας του.

"Έκανα αυτή τη θεραπεία, αν και τη στιγμή που μου έκανε ηλεκτροσόκ, ο γιατρός έκανε δύο τσιγάρα. Ήταν δύο συνεδρίες, δύο ώρες η καθεμία. Ήταν πολύ σκληρή και επώδυνη διαδικασία. Τόσο πολύ που αργότερα δεν ένιωθα τον παραμικρό πόνο. Ήταν μια από τις πιο λυπηρές στιγμές της καριέρας μου".

Σε εκείνο τον τελικό η Ρεάλ επικράτησε με 4-1 στην παράταση και κατέκτησε το τρόπαιο, στο Λουζ της Λισσαβώνας.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ