ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντιέγκο Κόστα: Απειλείται με τιμωρία οκτώ αγωνιστικών!

Ντιέγκο Κόστα: Απειλείται με τιμωρία οκτώ αγωνιστικών!

Τα ισπανικά Μίντια υποστηρίζουν πως ξέρουν το μέγεθος της "καμπάνας" που θα φάει ο Ντιέγκο Κόστα εξαιτίας του επεισοδίου με τον ρέφερι, Χιλ Μανθάνο τον οποίο έβρισε χυδαία.

Το Champions League επισκίασε το μεγάλο θέμα των προηγούμενων ημερών που δεν ήταν άλλο πέραν του επεισοδίου που είχε ο Ντιέγκο Κόστα, στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χιλ Μανθάνο...

Ωστόσο, τα ισπανικά Μίντια επανέφεραν το "καυτό" ζήτημα και αναφέρθηκαν στην τιμωρία που αναμένεται να υποστεί ο Βραζιλιάνος στράικερ για την συμπεριφορά του. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ραδιόφωνα Cadena Cope και Radio MARCA η ισπανική ομοσπονδία θα επιβάλλει στον στράικερ του Ντιέγκο Σιμεόνε ποινή αποκλεισμού οκτώ αγωνιστικών!

Τέσσερις αγωνιστικές επειδή προσέβαλλε τον διαιτητή και άλλες τέσσερις επειδή τον ακούμπησε. Εφόσον ισχύσει η συγκεκριμένη τιμωρία, τότε ο Κόστα θα... πάρει και για του χρόνου, αφού για το τέλος της La Liga απομένουν επτά ματς, άρα θα του περισσέψει μία που θα την εκτίσει στο πρώτο παιχνίδι της επόμενης χρονιάς, εφόσον συνεχίσει να είναι παίκτης του μαδριλένικου κλαμπ.

Διαβάστε ακόμη
Ντιέγκο Κόστα: Όλες οι βρισιές που είπε στον διαιτητή Μανθάνο
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ