ΙΣΠΑΝΙΑ

Νταβίντ Σίλβα: "Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ισπανία"

Νταβίντ Σίλβα: "Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ισπανία"
PETER POWELLL/POOL VIA AP

Ο Νταβίντ Σίλβα παραδέχτηκε κατά την παρουσίασή του από την Σοθιεδάδ πως είχε πολύ καλές προτάσεις στα χέρια του, με τον ίδιο να επιλέγει ωστόσο να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά από 10 χρόνια απουσίας.

Η Λάτσιο εμφανιζόταν για μεγάλο διάστημα ως το φαβορί για την απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι, όμως ούτε το πολύ καλό συμβόλαιο που του προσέφερε ούτε το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League στάθηκαν αρκετά για να στείλουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό στην Ρώμη.

Αυτή που τον κέρδισε και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του ήταν η Ρεάλ Σοθιεδάδ, με τον 34χρονο άσο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους Βάσκους την Δευτέρα (31/8).

"Έλαβα μεγάλες προσφορές από αρκετά κλαμπ, για να είμαι ειλικρινής, αλλά επέλεξα την Ρεάλ Σοθιεδάδ. Οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα ήταν πολύ γρήγορες και όλα πήγαν καλά, για αυτό βρίσκομαι εδώ. Τα υπόλοιπα είναι για ιδιωτική συζήτηση.

Ήθελα να συνεχίσω να παίζω στην Ευρώπη. Η Ρεάλ Σοθιεδάδ με έπεισε αναλύοντάς μου το ρόλο που θα έχω στην ομάδα", τόνισε αρχικά ο Σίλβα, που θα πάρει τη φανέλα με το Νο 21 στη νέα του ομάδα, και συνέχισε:

"Δεν μπορώ να πω αν το περίμενα, αλλά νιώθω ευγνώμων και θέλω να τα πάω καλά. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ισπανία και στην Liga. Ανυπομονώ να αρχίσω γιατί πρόκειται για μία ομάδα που παίζει καλά.

Οφείλω να ευχαριστήσω άπαντες για την υποδοχή, οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ με περιέβαλαν με στοργή. Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου.

Ελπίζω ότι τα χρόνια που θα ακολουθήσουν (σ.σ υπέγραψε διετές συμβόλαιο) θα είναι καλά, επειδή η ομάδα βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ