ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπέτις - Βαλένθια 2-2: Προβάδισμα για τελικό οι "νυχτερίδες" με γκολ στο 92'

Μπέτις - Βαλένθια 2-2: Προβάδισμα για τελικό οι "νυχτερίδες" με γκολ στο 92'

Η Μπέτις βρέθηκε με αβαντάζ δύο τερμάτων στο 54' χάρη σε απίστευτη έμπνευση του Χοακίν, όμως η Βαλένθια έφυγε με το 2-2 από το "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" στο φινάλε και βρίσκεται πιο κοντά στον τελικό του Copa del Rey (VIDEOS).

Ο πρώτος ημιτελικός του Copa del Rey μεταξύ Μπέτις και της Βαλένθια στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" προσέφερε γκολ, θέαμα, σασπένς και συγκινήσεις, με το φιναλε να βρίσκει πάντως τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα πλατύ χαμόγελο.

Και αυτό γιατί βρέθηκαν δύο γκολ πίσω στο σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα αλλά παρόλα αυτά πήραν ισοπαλία 2-2 και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό με τη ρεβάνς στο "Μεστάγια" στις 28 Φεβρουαρίου.

Οι "πράσινοι" άνοιξαν το σκορ στο 45' με κεφαλιά του Μόρον από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 54' έκαναν δύο τα τέρματά τους με ένα απίστευτο γκολ, με τον Χοακίν να εκτελεί κόρνερ από τα αριστερά και να τη στέλνει με φάλτσο να περάσει την τελική γραμμή της εστίας των Βαλενθιάνων.

Οι "νυχτερίδες" δεν τα παράτησαν όμως και το φινάλε τους δικαίωσε. Στο 70' μείωσαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Τσερίσεβ ενώ στο 90' πάγωσαν το κοινό των γηπεδούχων (οι 57.123 θεατές συνιστούν ρεκόρ προσέλευσης στο "Βιγιαμαρίν") με το πλασέ του Γκαμεϊρό στην κίνηση μέσα από την περιοχή στο 92'.

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Μαντί, Μπάρτρα (10' Χάβι Γκαρθία), Σίντνεϊ, Χοακίν, Καρβάλιο, Γκουαρδάδο, Φίρπο (80' Γκερέρο), Κανάλες, Μόρον (78' Χεσέ Ροντρίγκεθ), Λο Σέλσο

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χάουμε, Πιτσίνι, Γκαράι, Παουλίστα, Γκαγιά, Σολέρ (78' Βας), Παρέχο, Κοκελέν (58' Κοντογκμπιά), Τσερίσεβ, Ροντρίγκο, Μίνα (58' Γκαμεϊρό)

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ