ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπέτις: Το πρότζεκτ έπεισε τον Πελεγκρίνι να πει "ναι"

West Ham's manager Manuel Pellegrini looks out prior the English Premier League soccer match between Aston Villa and West Ham United at Villa Park in Birmingham, England, Monday, Sept. 16, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
West Ham's manager Manuel Pellegrini looks out prior the English Premier League soccer match between Aston Villa and West Ham United at Villa Park in Birmingham, England, Monday, Sept. 16, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μπέτις παρουσίασε επίσημα τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον Χιλιανό τεχνικό να παραδέχεται πως είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά επέλεξε τους Ανδαλουσιανούς λόγω του πρότζεκτ που του παρουσίασε η διοίκηση.

Μετά από επτά χρόνια απουσίας από την Ισπανία ο Μανουέλ Πελεγκρίνι επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, καθώς έδωσε τα χέρια με την Μπέτις και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ανδαλουσιανούς.

Το απόγευμα της Δευτέρας (13/7) ο 66χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου και αυτό που τόνισε ήταν πως επέλεξε την Μπέτις μονολότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες επειδή τον κάλυπτε το πλάνο της διοίκησης.

"Το πρώτο πράγμα που ζήτησα πριν αποδεχτώ την πρόταση της Μπέτις ήταν οι προθέσεις της διοίκησης, το πρότζεκτ και οι σκέψεις τους για το μέλλον και είδα πως υπήρχε απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Η Μπέτις είναι μία απίστευτα δημοφιλής ομάδας, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Δεν είναι μόνο ότι μαζεύει πολύ κόσμο στο γήπεδό της αλλα έχει κόσμο που την ακολουθεί σε κάθε γήπεδο στην Ισπανία", τόνισε ο Πελεγκρίνι, για να προσθέσει:

"Αυτή είναι μία ομάδα που θα πρέπει να μάχεται για να βγει στην Ευρώπη. Είμαι πεπεισμένος ότι η Μπέτις έχει μία ποιοτική ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την εμπειρία μου ώστε να βγάλω από τους παίκτες τον καλύτερο εαυτό τους".

Θέλοντας μάλιστα να δείξει το πόλυ πιστεύει πως η Μπέτις μπορεί να ανέβει επίπεδο με εκείνον στο τιμόνι, ο Πελεγκρίνι θυμήθηκε τις επιτυχίες που είχε την περασμένη δεκαετία στον πάγκο της Βιγιαρεάλ.

"Εάν μου έλεγαν πριν πάω στην Βιγιαρεάλ πως θα παίζαμε στα ημιτελικά και στα προημιτελικά του Champions League (σ.σ. 2006 και 2009 αντίστοιχα) ή ότι θα τερματίζαμε στη δεύτερη θέση στην La Liga, όλοι θα κάναμε λόγο για τρέλα..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ