ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπέτις: Ανακοινώθηκε ο Μάνουελ Πελεγκρίνι

West Ham manager Manuel Pellegrini gives instructions during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham United at the Emirates Stadium in London, Saturday Aug. 25, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
West Ham manager Manuel Pellegrini gives instructions during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham United at the Emirates Stadium in London, Saturday Aug. 25, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η Μπέτις προχώρησε στην πρόσληψη του Μανουέλ Πελεγκρίνι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. O 66χρονος τεχνικός αναλαμβάνει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο πρώην προπονητής των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, θα είναι ο νέος προπονητής της Μπέτις ως αντικαταστάτης του Ρούμπι που απολύθηκε ένα μήνα πριν. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τριών ετών. Ο Πελεγκρίνι θα αναλάβει τα καθήκοντα του μετά το τέλος της χρονιάς.

Οι ''Βερδιμπλάνκος'' είναι στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με την νίκη που πέτυχαν επί της Οσασούνα (3-0) στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" την Τετάρτη (8/7), εξασφάλισαν μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Με την έλευση του Πελεγκρίνι η Μπέτις βάζει πλώρη για την επιστροφή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ο Πελεγκρίνι εργάστηκε επίσης στις Βιγιαρεάλ, Μάλαγα και Γουέστ Χαμ.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ