ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Το γκολ του Κογιάδο θα το χειροκροτούσε και ο Μέσι

Μπαρτσελόνα: Το γκολ του Κογιάδο θα το χειροκροτούσε και ο Μέσι

Ο Άλεξ Κογιάδο ντύθηκε... Μέσι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα Β' με την Ατλέτικο Λεβάντε για την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, συνδυάζοντας ντρίμπλες και τακουνάκι πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα (VIDEO).

Ένα εκπληκτικό σε δημιουργία και εκτέλεση τερμα σημειώθηκε την Κυριακή σε ματς της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο Λεβαντε για την Segunda Division B (τρίτη κατηγορία της Ισπανίας), το οποίο είχε την υπογραφή ενός και μόνο παίκτη: του Άλεξ Κογιάδο.

Ο 20χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, που έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας Κ-19, πήρε τη μπάλα από τα δεξιά έξω από την περιοχή και αφού ταλαιπώρησε με "ποδιές" και ντρίμπλες όλη σχεδόν την άμυνα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ασύλληπτο τακουνάκι, για να γράψει το τελικό 2-0 στο χορτάρι του "Johan Cruyff Stadium".

"Έχει βρει η Μπαρτσελόνα το νέο Λιονέλ Μέσι;", ήταν ο τίτλος σε σχετικό κείμενο της αγγλικής " Daily Mail", με τους μπλαουγκράνα να έχουν πάντως δικό τους τον παίκτη μέχρι τον Ιούνιο του 2021 όπου και έχει συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ