ΙΣΠΑΝΙΑ

"Μητρογλυκερίνη"

"Μητρογλυκερίνη"

Η "Μarca" υποκλίνεται στον Κώστα Μήτρογλου! Η ισπανική εφημερίδα ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον επιθετικό του Ολυμπιακού ύστερα από τα φετινά κατορθώματά του!

"Μητρογλυκερίνη" κατά τη… νιτρογλυκερίνη (!), είναι ο τίτλος που επέλεξε η ισπανική εφημερίδα για το θέμα... Μάλιστα, κάνει μία αναδρομή στην καριέρα του επιθετικού του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας ότι " ...οι αριθμοί του (23 γκολ σε 22 ματς) είναι στο ύψος μόνο του Κριστιάνο Ρονάλντο".

Η "Marca" φιλοξενεί δηλώσεις του Μίτσελ.

" Δεν είναι ένας επιθετικός που έχει μόνο γκολ. Είναι συντονισμένος, ικανός, με τεχνική και ξέρει να παίζει εκτός περιοχής. Υποπτευόμασταν ότι είχε αυτά τα προσόντα και δουλέψαμε την φυσική του κατάσταση και το "διάβασμα" του παιχνιδιού.

Τα κάνει και γι' αυτό τα γκολ του, τα οποία πριν ήταν σχεδόν όλα μέσα από την περιοχή, έρχονται πλέον και με άλλους τρόπους", τόνισε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Μήτρογλου λέει για τον εαυτό του πως " ...είμαι παίκτης ομάδας και, όπου με χρειάζεται, εκεί θα βρίσκομαι".

Να σημειωθεί πως η "Marca" επισημαίνει ότι ο Γίργκεν Κλοπ είδε από κοντά τον Μήτρογλου στο Βουκουρέστι για λογαριασμό της Μπορούσια Ντόρτμουντ (στον αγώνα Ρουμανία-Ελλάδα).

Επίσης αναφέρει ότι Ιντερ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ τον θέλουν, ενώ τέλος προβλέπει πως " ο Χουάνχο Λορένθο, αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού (σ.σ. Τεχνικός Σύμβουλος της Διοίκησης σε θέματα μεταγραφών και Επικεφαλής Τμήματος Scouting, είναι τα δύο πόστα του στον Ολυμπιακό), δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει πέραν της 30ής Ιουνίου του 2014, παρ' ότι πέρυσι ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2016".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ