ΙΣΠΑΝΙΑ

Μάρκεθ: "Είμαι καλυμμένος με Αραούχο και Καλέρι"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Λας Πάλμας, Μανόλο Μάρκεθ, υποστήριξε ότι στη γραμμή κρούσης είναι καλυμμένος με τους Αραούχο - Καλέρι. Δύσκολα πλέον θα ανάψει το "πράσινο φως" για την αποχώρηση του Αργεντινού φορ, τον οποίο περιμένει η ΑΕΚ.

Η ξαφνική αποχώρηση του Μπόατεγκ από την Λας Πάλμας, μπορεί να μην επηρεάσει αγωνιστικά τον ισπανικό σύλλογο, όπως υποστήριξε και σήμερα (17/8) ο Μανόλο Μάρκεθ, αλλά ενδεχομένως να κλείσει το ανοικτό παράθυρο για επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της νησιωτικής ομάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από το αυριανό (18/8) ματς με τη Βαλένθια, σε ερώτηση για τα νέα δεδομένα στις επιλογές του στην επίθεση, ξεκαθάρισε πως "εί μαι απολύτως καλυμμένος με τον Καλέρι και τον Αραούχο".

Κάτι που σημαίνει πως πλέον ο προπονητής της Λας Πάλμας, υπολογίζει στον Αργεντινό φορ ως δεύτερη εναλλακτική λύση στη θέση του φορ και δύσκολα θα ανάψει το πράσινο φως για τυχόν αποχώρηση. Άλλωστε ο Αραούχο είναι κανονικά στην αποστολή του ισπανικού συλλόγου για το ματς της πρεμιέρας της Primera Division απέναντι στην Βαλένθια.

Photo credits: Photo credits

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ