ΙΣΠΑΝΙΑ

Λούκας Πέρεθ μανία και στην Ισπανία

Λούκας Πέρεθ μανία και στην Ισπανία
Λούκας

Δείτε σε ένα βίντεο και τα δέκα γκολ του Λούκας Πέρεθ με τη φανέλα της Λα Κορούνια τη φετινή περίοδο. Μπορεί να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ από τις εμφανίσεις του.

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν στην Primera, αφού βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας μόλις τρεις πόντους μακριά από τα προκριματικά του Champions League και την Θέλτα.

Πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίκτης για την "Ντέπορ" ο γνωστός μας από τον ΠΑΟΚ Λούκας Πέρεθ. Ο 27άχρονος άσος μετρά 14 εμφανίσεις με 10 γκολ και 1 ασίστ!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό για τον Ισπανό επιθετικό είναι πως σε όσα ματς έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα, η Λα Κορούνια δεν έχει χάσει! Το γεγονός αυτό μπορεί να βγάλει κερδισμένο και τον "δικέφαλο". Πως θα συμβεί αυτό; Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη που αγγίζει (και ίσως ξεπερνάει) το 25%.

Αν για παράδειγμα πουληθεί για 8 εκατ. ευρώ σε κάποιον σύλλογο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει 2.000.000€. Μέχρι τότε ας δούμε τα κατορθώματα του Λούκας που... τρελαίνει την Ισπανία.

Τα γκολ του Λούκας

Βαλένθια - Λα Κορούνια 1-1

Ράγιο Βαγεκάνο - Λα Κορούνια 1-3

Λα Κορούνια - Εσπανιόλ 3-0 (2 γκολ)

Λα Κορούνια - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2

Λα Κορούνια - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Λεβάντε - Λα Κορούνια 1-1

Λα Κορούνια - Θέλτα 2-0

Λας Πάλμας - Λα Κορούνια 0-2

Λα Κορούνια - Σεβίλλη 1-1

ΣΥΝΟΛΟ : 10 γκολ (4 νίκες, 5 ισοπαλίες)

Γενικότερα μετρά: 16 ματς, 12 γκολ και 2 ασίστ (πρωτάθλημα, Ευρώπη).

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ