ΙΣΠΑΝΙΑ

Λεγκανές: Ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Πελεγκρίνο

FILE - In this May 27, 2017 file photo, Alaves' coach Mauricio Pellegrino signals during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain.Spanish club Leganes has hired Argentine coach Mauricio Pellegrino for next season. Pellegrino replaces Asier Garitano, who was hired by Real Sociedad last week. (AP Photo/Francisco Seco)
FILE - In this May 27, 2017 file photo, Alaves' coach Mauricio Pellegrino signals during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain.Spanish club Leganes has hired Argentine coach Mauricio Pellegrino for next season. Pellegrino replaces Asier Garitano, who was hired by Real Sociedad last week. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Στην αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται πλέον η Λεγκανές, με την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα να κάνει γνωστό πως έλυσε τη συνεργασία της με τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο.

Αλλαγή στην άκρη του πάγκου μεσούσης της σεζόν για την Λεγκανές, με την ομάδα στην οποία παίζει τα τελευταία 2,5 χρόνια ο Δημήτρης Σιόβας να ανακοινώνει το απόγευμα της Δευτέρας το φινάλε της συνεργασίας της με τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο.

Αιτία για το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών ήταν η κάκιστη πορεία των Μαδριλένων τη φετινή σεζόν στην La Liga καθώς μάζεψαν μόλις δύο πόντους στις εννέα πρώτες αγωνιστικές και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις πόντους πίσω από την προτελευταία Εσπανιόλ και τέσσερις πίσω από τις Μπέτις, Θέλτα και Έιμπαρ.

Η ήττα με 2-0 από την Χετάφε (τρίτη σερί ήττα για την Λεγκανές) αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Αργεντινό τεχνικό στον πάγκο, ο οποίος από την αρχή της σεζόν είδε την ομάδα του να βρίσκει μόλις τέσσερις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Σημειώνεται πως ο Πελεγκρίνο μετακόμισε στο "Μπουτάρκε" το καλοκαίρι του 2018 και είχε αξιόλογη πρώτη σεζόν στην Λεγκανές καθώς την οδήγησε στην κατάληψη της 13ης θέσης στην La Liga με απολογισμό 45 βαθμούς σε σύνολο 38 αγώνων.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ