ΙΣΠΑΝΙΑ

"Λαιμητόμος" ο Μόρις για τη Σανταντέρ

"Λαιμητόμος" ο Μόρις για τη Σανταντέρ
INTIME SPORTS

Η Ρασίνγκ Σανταντέρ έχει εγκλωβιστεί από την απόφαση της FIFA για την άμεση αποπληρωμή της οφειλής προς τον Παναθηναϊκό, από το δανεισμό του Νασίφ Μόρις το 2009.

Η FIFA επιδίκασε οριστικά και αμετάκλητα την καταβολή 75.000 ευρώ από τη Ρασίνγκ Σανταντέρ στον Παναθηναϊκό, για το δανεισμό του Νασίφ Μόρις το καλοκαίρι του 2009, όμως η ισπανική ομάδα επιχειρεί να αναβάλλει την εκτέλεση της απόφασης.

Επειδή τελεί υπό τις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα της Ισπανίας, εάν αποπληρώσει έναν πιστωτή, τότε θα υποχρεωθεί να εξοφλήσει αυτόματα και όλους τους υπόλοιπους, εκπίπτοντας από την προστασία που απολαμβάνει.

Στην υπερασπιστική της γραμμή, η διοίκηση της Σανταντέρ επισήμανε ότι η νομοθεσία του ισπανικού κράτους προηγείται των κανονισμών της FIFA, όμως έλαβε την απάντηση δια μέσου της ισπανικής ομοσπονδίας ότι πρέπει να συμμορφωθεί άμεσα, διαφορετικά θα της αφαιρεθούν 6 βαθμοί από το πρωτάθλημα της Segunda Division.

Τα μέσα ενημέρωσης της Καντάμπρια υποστηρίζουν ότι η Σανταντέρ ενδέχεται να προσφύγει στο CAS, αλλά το κόστος της προσφυγής ξεπερνά κατά πολύ την αποπληρωμή του ποσού. Οπότε, οδεύει σε αδιέξοδο...

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ