ΙΣΠΑΝΙΑ

La Liga: Με κόσμο τα ματς τη νέα σεζόν

Real Madrid's Raphael Varane, center left, and Barcelona's Gerard Pique, center right, jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Raphael Varane, center left, and Barcelona's Gerard Pique, center right, jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η ισπανική Λίγκα σκέφτεται να διεξάγει τους αγώνες της επόμενης περιόδου με κόσμο στις εξέδρες. Πρόθεση η πληρότητα να φτάνει μέχρι και το 30%.

Το Εθνική Συμβούλιο Αθλητισμού στην Ισπανία ανακοίνωσε επίσημα την επανέναρξη στην La Liga από τις 11 Ιουνίου, τρεις μήνες μετά από τη διακοπή της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που σάρωσε τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, με την πρώτη σέντρα να γίνεται την Πέμπτη 11 Ιουνίου με το ντέρμπι της Σεβίλλης με την Μπέτις στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν".

Ωστόσο, ήδη στην ισπανική Λίγκα σκέφτονται την επόμενη ημέρα και για την ακρίβεια το επόμενο πρωτάθλημα.

Ένα από τα βασικά θέματα που εξετάζουν αφορά την παρουσία θεατών στα γήπεδα. Μάλιστα, πρόθεσή τους είναι να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες από τον Σεπτέμβριο και προς αυτή την κατεύθυνση θα ξεκινήσουν επαφές με τις αρμόδιες επιτροπές υγείας και την ισπανική κυβέρνηση.

Στόχος της Λίγκας είναι να υπάρχει πληρότητα έως και 30% των γηπέδων. Φυσικά είναι νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε με σιγουριά για το ποσοστό και για το εάν θα ανάψει το πράσινο φως η υγειονομική υπηρεσία της Λίγκας.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ