ΙΣΠΑΝΙΑ

Λουίς Ενρίκε : "Έχουμε εμπιστοσύνη στον Μέσι"

Λουίς Ενρίκε : "Έχουμε εμπιστοσύνη στον Μέσι"

Σε συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, μίλησε για τα θέματα που "καίνε" τους Καταλανούς αλλά και για την δυσκολία του αγώνα απέναντι στη Θέλτα.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν στάθηκε μόνο στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Θέλτα, η οποία την κέρδισε την προηγούμενη σεζόν στο Καμπ Νου, αλλα μίλησε για προβλήματα που έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό στο στρατόπεδο των Καταλανών.

Ερωτηθείς για την αστοχία του Μέσι στα πέναλτι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι όλοι του έχουν εμπιστοσύνη και θα είναι ο μόνιμος εκτελεστής των πέναλτι.

Για την έφεση που έχει καταθέσει η Μπαρτσελόνα στη ΦΙΦΑ για την ποινή η οποία της έχει επιβληθεί για τις μεταγραφές δήλωσε πως ο Τουράν και ο Βιδάλ έχουν μπλέξει σε μια κατάσταση χωρίς να φταίνε, αλλά παραμένει αισιόδοξος για την αναστολή της ποινής. Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Νολίτο είπε πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης αλλά δεν μπορεί να πει κάτι παραπάνω.

Για το ίδιο το παιχνίδι είπε πως έμαθαν το μάθημά τους από την ήττα τους την προηγούμενη σεζόν και δεν θα κάνουν τα ίδια λάθη.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ