ΙΣΠΑΝΙΑ

Κύπελλο Ισπανίας: Ξέσπασε με πεντάρα και προημιτελικά η Μπαρτσελόνα

Barcelona's Lionel Messi vies for the ball with Leganes' Dimitris Siovas during a Spanish Copa del Rey soccer match between Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Jan. 30, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi vies for the ball with Leganes' Dimitris Siovas during a Spanish Copa del Rey soccer match between Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Jan. 30, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα ξεδίπλωσε το επιθετικό ποδόσφαιρο που ευαγγελίζεται ο Κίκε Σετιέν, συνέτριψε με 5-0 και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ τη Λεγκανές και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa del Rey. Επανεμφάνιση για τον Δημήτρη Σιόβα στους Μαδριλένους.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε στο Καμπ Νόου τη Λεγκανές για τους 16 του Copa del Rey τη συνέτριψε με 5-0 και προκρίθηκε άνετα στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά το φτωχό 1-0 με γκολ του Λιονέλ Μέσι επί της Γρανάδα, μετά την πρόκριση χάρη στον Αντουάν Γκριεζμάν επί της Ιμπίθα και μετά από το στραπάτσο από τη Βαλένθια, η Μπάρτσα επιτέλους ξεδίπλωσε το επιθετικό ποδόσφαιρο που ευαγγελίζεται ο Κίκε Σετιέν.

Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ μάλιστα. Οι μπλαουγκράνα άνοιξαν το σκορ με τον Γκριζού μόλις τέσσερα λεπτά μετά από την έναρξη του ματς και ένας ακόμη Γάλλος, ο Λανγκλέ στο 27ο, έκανε το 2-0 μετά από ασίστ του Μέσι.

Ο Αργεντινός στο 59ο λεπτό διεύρυνε το προβάδισμα σε 3-0, ο Αρτούρ στο 77ο σε 4-0 και ο Αργεντινός στο 89ο ύστερα από ασίστ του Ράκιτιτς - την ώρα που ακούγεται ξανά ότι ο Κροάτης θ' αποχωρήσει - διαμόρφωσε το τελικό σκορ (5-0).

Επανεμφάνιση για τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό, Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος είχε τραυματιστεί και είχε μείνει εκτός από τον Δεκέμβριο. Ο Μέσι έφθασε τα 52 γκολ στο κύπελλο Ισπανίας, του λείπουν 13 για να φθάσει τον Σαμιτιέρ, αρχισκόρερ της Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ