ΙΣΠΑΝΙΑ

Κρίση στη Μάλαγα με κόντρα Μίτσελ-ιδιοκτήτη

Κρίση στη Μάλαγα με κόντρα Μίτσελ-ιδιοκτήτη

Η Μάλαγα βρίσκεται σε κρίση καθώς ο Μίτσελ ζήτησε τον Χάβι Γκαρθία ως αντικαταστάτη του Καμάτσο, αλλά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αμπντουλάχ Αλ-Τάνι, τον απέρριψε λόγω ηλικίας!

Μπορεί η θερμοκρασία στην Ανδαλουσία να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα αυτή την εποχή, αλλά η αντίστοιχη ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της Μάλαγα και τον τεχνικό της ομάδας ακολουθεί αντιστρόφως ανάλογη πορεία.

Οι "αλμπιθελέστες" διανύουν περίοδο κρίσης μετά το "όχι" του Αμντουλάχ Αλ-Τάνι στην επιλογή του Μίτσελ για την αντικατάσταση του Καμάτσο (αποχώρησε για τη Βόλφσμπουργκ).

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα υπέδειξε την απόκτηση του Χάβι Γκαρθία (πρώην Ρεάλ, Οσασούνα, Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σίτι και Ζενίτ), αλλά ο επιχειρηματίας από το Κατάρ απέρριψε την επιλογή να επενδύσει σε έναν ποδοσφαιριστή ηλικίας 30 ετών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα "θέλω" του ιδιοκτήτη της Μάλαγα έρχονται κόντρα στα αντίστοιχα των προπονητών της ομάδας όσον αφορά στη μεταγραφική πολιτική. Σε κάθε περίπτωση το κλίμα μόνο καλό δεν είναι στην ισπανική ομάδα με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι Αλ-Τάνι και Μίτσελ δεν... μιλιούνται.

Photo credits: Malaga CF Twitter

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ