ΙΣΠΑΝΙΑ

Κλείνει τρεις μεταγραφές σε μια ημέρα η Βαλένθια

Inter Milan Geoffrey Kondogbia, bottom, celebrates with teamamte Jeison Murillo after scoring during a Serie A soccer match between Torino and Inter Milan at the Olympic stadium, in Turin, Italy, Sunday, Nov. 8, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca)
Inter Milan Geoffrey Kondogbia, bottom, celebrates with teamamte Jeison Murillo after scoring during a Serie A soccer match between Torino and Inter Milan at the Olympic stadium, in Turin, Italy, Sunday, Nov. 8, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Στο φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές "μηχανές" της Βαλενθια, καθώς οι "νυχτερίδες" είναι έτοιμες να ολοκληρώσουν την απόκτηση των Γκαμπριέλ Παουλίστα, Χέισον Μουρίγιο και Ζοφρέ Κοντογκμπία.

Ο ένας (Γκαμπριέλ Παουλίστα) έφθασε ήδη στη Βαλένθια από την Πέμπτη (17/8) και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις καθώς οι "νυχτερίδες" έχουν συμφωνήσει με την Άρσεναλ στο ποσό των 11.000.000 ευρώ.

Ο δεύτερος (Χέισον Μουρίγιο) έφθασε την Παρασκευή (18/8) και περνά από ιατρικές εξετάσεις την ώρα που ο εκπρόσωπός του, Ρόκο Ντοτζίνι, ολοκληρώνει τα διαδικαστικά της μετακίνησής του από την Ιντερ.

Το δρομολόγιο Μιλάνο - Βαλένθια, αναμένεται να κάνει κι ένας ακόμη συμπαίκτης του 25χρονου Κολομβιανού αμυντικού στους "νερατζούρι", ο Ζοφρέ Κοντογκμπιά. Μπορεί ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος να είναι ακόμη στην Ιταλία, αλλά ταξίδεψε την Παρασκευή στην Ισπανία ο εκπρόσωπός και δικηγόρος του.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα παραχωρηθούν με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την Ίντερ στη Βαλένθια. Για τον Μουρίγιο ισχύει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς έναντι 18.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2018, ενώ για τον Κοντογκμπιά οψιόν (προαιρετικής) αγοράς έναντι 25.000.000 ευρώ (επίσης για το καλοκαίρι του 2018).

Το αντίστροφο δρομολόγιο (Βαλένθια - Μιλάνο) αναμένεται να ακολουθήσει ο Ζοάο Κανσέλο πάλι με τη μορφή δανεισμού (στο πλαίσιο "ανταλλαγής" για το δανεισμό του Κοντογκμπιά).

Photo credits: AP Photo/Massimo Pinca

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ