ΙΣΠΑΝΙΑ

Πάνω από 60.000 θεατές στο "Wanda Metropolitano" για το Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα στις γυναίκες

Πάνω από 60.000 θεατές στο "Wanda Metropolitano" για το Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα στις γυναίκες

Απίστευτη ατμόσφαιρα στο "Wanda Metropolitano", με περισσότερους από 60.000 θεατές να παρακολουθούν το ντέρμπι της Ατλέτικο με τη Μπαρτσελόνα για το γυναικείο πρωτάθλημα. (VIDEO)

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League της τρέχουσας σεζόν, "Wanda Metropolitano", ήταν κατάμεστο σήμερα (17/3). Όχι, δεν έπαιζε η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά, η γυναικεία ομάδα της Ατλέτικο.

Την περασμένη Τετάρτη (13/3) ανακοινώθηκε το sold out για το ντέρμπι κορυφής της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος γυναικών (!) με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Το γήπεδο της ισπανικής πρωτεύουσας είχε εντέλει πάνω από 60.000 θεατές (60.739 για την ακρίβεια), που παρακολούθησαν τις πρωτοπόρες της βαθμολογίας "κολτσονέρας" με 66 βαθμούς ν' αντιμετωπίζουν τις "μπλαουγκράνα". Εξυκαπούεται ότι είναι ρεκόρ σε ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικείων ομάδων.

Οι φιλοξενούμενες επιβλήθηκαν εντέλει με 0-2 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος και μείωσαν την διαφορά στους τρεις βαθμούς στη μάχη του τίτλου!

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ