ΙΣΠΑΝΙΑ

Ισπανία: Ο Κλούνεϊ και το αμερικανικό ενδιαφέρον για την Μάλαγα

US actor and activist George Clooney speaks at a press conference about South Sudan in London, Thursday, Sept. 19, 2019. The largest multinational oil consortium in South Sudan is "proactively participating in the destruction" of the country, the actor George Clooney and co-founder of The Sentry watchdog group told The Associated Press this week. (AP Photo/Alastair Grant)
US actor and activist George Clooney speaks at a press conference about South Sudan in London, Thursday, Sept. 19, 2019. The largest multinational oil consortium in South Sudan is "proactively participating in the destruction" of the country, the actor George Clooney and co-founder of The Sentry watchdog group told The Associated Press this week. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ομάδα Αμερικανών επενδυτών, η οποία συνδέεται με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ενδιαφέρεται να αγοράσει την Μάλαγα από τον Αμπντουλάχ Αλ Τάνι.

Τα χρόνια της δόξας για την Μάλαγα έχουν περάσει. Η ισπανική ομάδα η οποία στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Champions League τώρα βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία και χωρίς βλέψεις για επάνοδο στην La Liga.

Ο σεΐχης Αμπντουλάχ Αλ Τάνι δεν δείχνει διατεθείμενος να επενδύσει στην ομάδα, αντίθετα περιμένει κάποιον να την αγοράσει.

Κάπου εδώ μπαίνει στο κόλπο το Χόλιγουντ. Εταιρία παραγωγής με έδρα τις ΗΠΑ ενδιαφέρεται να φτιάξει στούντιο στην ισπανική πόλη και παράλληλα να επενδύσει στο ποδόσφαιρο. Ήδη έχει γίνει πρόταση στον Αλ Τάνι η οποία φτάνει τα 36 εκατομμύρια ευρώ.

Τόσα ήταν τα χρήματα που είχε πληρώσει ο σεΐχης για να αγοράσει. Βέβαια, μέχρι πέρσι ζητούσε 100 εκατομμύρια για να παραδώσει τα κλειδιά της ισπανικής ομάδας, αλλά τώρα φαίνεται έτοιμος να βάλει νερό στο κρασί του.

Κάπου εδώ εμπλέκεται και ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην υπόθεση. Η συγκεκριμένη εταιρία παραγωγής που ενδιαφέρεται να αγοράσει τη Μάλαγα συνεργάζεται άμεσα με τον Αμερικανό ηθοποιό, ενώ άλλοι τον εμπλέκουν ακόμα και με το μετοχολόγιό της. Ο Κλούνεϊ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και έχει παρακολουθήσει αρκετές αναμετρήσεις της Ντέρμπι Κάουντι.

Μένει να δούμε κατά πόσο θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση και εάν ο ίδιος ο Κλούνεϊ θα αναμιχθεί με την ισπανική ομάδα.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ