ΙΣΠΑΝΙΑ

Ισόβιος αποκλεισμός από τη Βαλένθια στον οπαδό που χαιρέτησε ναζιστικά

Stewards watch as Valencia fans cheer on the stands during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Stewards watch as Valencia fans cheer on the stands during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP

Η Βαλένθια ταυτοποίησε τον οπαδό της, ο οποίος χαιρέτησε ναζιστικά στο "Emirates" κατά τον πρώτο ημιτελικό με την Άρσεναλ, και τον απέβαλε δια βίου από το γήπεδό της.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι ναζιστικές χειρονομίες οπαδών της Βαλένθια την Πέμπτη (2/5) στο "Emirates" κατά τον πρώτο ημιτελικό του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ.

Οι νυχτερίδες αντέδρασαν άμεσα και προχώρησαν στην ταυτοποίηση ενός εξ αυτών. Η τιμωρία άμεση. Η Βαλένθια επέβαλε ισόβιο αποκλεισμό από το "Μεστάγια" στον οπαδό της που χαιρέτησε ναζιστικά.

Μάλιστα, καθώς ο συγκεκριμένος είναι και μέλος της, θα κινηθεί εναντίον του νομικά για προσβολή της εικόνας του κλαμπ. Η έρευνα της ισπανικής ομάδας, όπως ανακοίνωσε, δεν σταματά εδώ. Συνεχίζεται με στόχο την ταυτοποίηση και των υπολοίπων που προέβησαν σε μια τέτοια κίνηση.

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ