ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Σεβίλλη έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα με ένα πάρτι

Η Σεβίλλη έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα με ένα πάρτι

Τέσσερις παίκτες της Σεβίλλης παραβίασαν το πρωτόκολλο συμμετέχοντας σε πάρτι μαζί με τις συντρόφους τους και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Άμεση η συγγνώμη του Έβερ Μπανέγα.

Η Ισπανία ελπιζει να επιστρέψει η ποδοσφαιρική δράση στις 8 Ιουνίου, με τον πρωθυπουργο της χώρας Σάντσεθ να δίνει το σύνθημα για επανεκκίνηση μεν στην La Liga αλλά να στέλνει και το εξής μήνυμα: " Οι αγώνες θα ξαναρχίσουν αν υπάρχει εγγύηση για μάξιμουμ ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων σε θέματα υγείας".

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο ξεκάθαρο μήνυμα δεν το έλαβαν όλοι αν κρίνει κανείς από μία φωτογραφία που διέρρευσε στα social media και η οποιά προκάλεσε αντιδράσεις.

Αυτή εμφανίστηκε στο λογαριασμό της συζύγου του Έβερ Μπανέγα στο Instagram και έδειχνε το ζευγάρι μαζί με άλλους τρεις παίκτες της Σεβίλλης και τις συντρόφους τους να ποζάρουν ανέμελοι κατά τη διάρκεια ενός πάρτι σε σπίτι.

Η Σεβίλλη έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα με ένα πάρτι

Σύμφωνα με τον Τύπο στην Ισπανία, αναμένεται να επιβληθούν κυρώσεις στον Μπανέγα αλλά και στους Οκάμπος, Βάθκεθ και Ντε Γιονγκ, με τον Αργεντινό διεθνή μέσο να αναγνωρίζει μάλιστα το σφάλμα του και να απολογείται δημόσια μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram:

"Ζητάμε συγγνώμη από το σύλλογό μας, από τους οπαδούς μας και από τη διοίκηση. Δεν θα επαναληφθεί αυτό.

Τώρα θέλουμε μόνο να επιστρέψουμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο όσο το δυνατόν συντομότερα", έγραψε χαρακτηριστικά ο άλλοτε μέσος των Ίντερ και Βαλένθια.

Η Σεβίλλη έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα με ένα πάρτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ