ΙΣΠΑΝΙΑ

Η διαφορά αξίας των Μπαρτσελόνα και Αλαβές προκαλεί "τρόμο"

Η διαφορά αξίας των Μπαρτσελόνα και Αλαβές προκαλεί "τρόμο"

Αυτή είναι η αδιανόητη διαφορά αξίας ανάμεσα στις δύο φιναλίστ του Copa del Rey, Μπαρτσελόνα και Αλαβές. Οι Καταλανοί έχουν τρεις παίκτες που κοστολογούνται υψηλότερα από ολόκληρη την ομάδα των "μπαμπαθόρος"!

Στις 27 Μαΐου, Μπαρτσελόνα και Αλαβές θα τεθούν αντιμέτωπες στο πλαίσιο του τελικού του Copa del Rey. Δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη παρουσία της σε τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, η δεύτερη θα βιώσει ορισμένες ιστορικές στιγμές, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της αναμέτρησης.

Για τους Καταλανούς πάλι, αν λάβουμε υπόψη μας την απίστευτη διαφορά αξίας μεταξύ των δύο ομάδων, η κατάκτηση του τροπαίου πρέπει να αποτελεί τουλάχιστον... αυτοσκοπό. Σύμφωνα με τα στοιχεία του "Transfermarkt", η αξία των δύο ομάδων απέχει 704.700.000 ευρώ! Συγκεκριμένα, η αξία των "μπλαουγκράνα" ανέρχεται στα 766.800.000 και της Αλαβές στα 62.100.000.

Ακόμη μεγαλύτερο "τρόμο" προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα των οποίων η αξία είναι μεγαλύτερη από εκείνη ολόκληρης της Αλαβές! Φυσικά, ο λόγος γίνεται για τους Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ, των οποίων η αξία -πάντα σύμφωνα με το Transfermarkt- είναι 120.000.000, 90.000.000 και 100.000.000 ευρώ αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στον τελικό η Μπαρτσελόνα
Με Αλαβές στον τελικό η Μπαρτσελόνα
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ