ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει τον Μοράτα

Chelsea's Alvaro Morata, center, reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Alvaro Morata, center, reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα συνεχίσει την καριέρα στην Τσέλσι και έτσι ανοίγει ο δρόμος στον Άλβαρο Μοράτα να αναζητήσει αλλού την τύχη του, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει τον πρώτο λόγο.

Στην Premier League θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν, καθώς η Τσέλσι είναι η ομάδα που θα εντάξει στο δυναμικό της τον Αργεντινό στράικερ. Ο τεχνικός των "μπλε", Μαουρίτσιο Σάρι, ήταν εκείνος που έχει εισηγηθεί την απόκτησή του και η μετεγγραφή δρομολογείται.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, η Τσέλσι θα τον αποκτήσει ως δανεικό για έξι μήνες, αλλά μπορεί να μείνει στο Λονδίνο και για την σεζόν 2019-20. Η επικείμενη συμφωνία με τον Ιγκουαϊν, ανοίγει το δρόμο της εξόδου από την ομάδα του Λονδίνου για τον Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος είναι σ' επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SkySports, ο Ισπανός καλοβλέπει τον επαναπατρισμό του και η αξία του εκτιμάται στα 45 εκατ. ευρώ. Με αυτά τα χρήματα, η Τσέλσι τον παραχωρεί και μένει να φανεί αν οι "ροχιμπλάνκος" θα τα δώσουν και θα τον κάνουν δικό τους.

AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ