ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Ατλέτικο ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Ρεάλ για τον Γιορέντε

Real midfielder Marcos Llorente, left, and Roma midfielder Nicolo' Zaniolo vie for the ball during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Real midfielder Marcos Llorente, left, and Roma midfielder Nicolo' Zaniolo vie for the ball during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Τη συμφωνία της με τη Ρεάλ για την απόκτηση του Μάρκος Γιορέντε ανακοίνωσε η Ατλέτικο. Ο 24χρονος Ισπανός αμυντικός χαφ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψει για πέντε χρόνια. Στα 40.000.000€ το deal.

Από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου στο Ουάντα Μετροπολιτάνο ο Μάρκος Γιορέντε. Ο 24χρονος Ισπανός αμυντικός χαφ, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός, αφήνει τη Ρεάλ για χάρη της Ατλέτικο. Οι "ροχιμπλάνκος" ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τους "μερένγκες" για τον Ίβηρα, για τον οποίο το κόστος της μεταγραφής φτάνει τα 40.000.000€.

Γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου 1995 στη Μαδρίτη, ο Μάρκος Γιορέντε Μορένο όπως είναι το πλήρες του όνομα, έκανε φέτος 16 συμμετοχές με τη Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της "Βασίλισσας", ενώ έχει μεσολαβήσει ένας δανεισμός στην Αλαβές. Ο Γιορέντε είναι διεθνής οκτώ φορές με την U21 της Ισπανίας και έχει ύψος 1.84.

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, είχε ενημερώσει τον Γιορέντε ότι δεν τον έχει στα πλάνα του, με αποτέλεσμα και ο ίδιος να αναζητήσει άλλη ομάδα. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, παρεμπιπτόντως, τεχνικός της Ατλέτικο, τον ήθελε και πριν από δύο χρόνια. Το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια πέντε ετών.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ