ΙΣΠΑΝΙΑ

H "AS" προκαλεί τον Μπέιλ στο πρωτοσέλιδό της

Real Madrid's Gareth Bale reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta de Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Gareth Bale reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta de Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η μαδριλένικη "AS" πικάρει και προκαλεί τον Γκάρεθ Μπέιλ στο πρωτοσέλιδό της, όπου τον εμφανίζει με αμφίεση γκολφέρ, κρατώντας ένα μπαστούνι και αναρωτιέται... τι γίνεται με τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις.

Συνέντευξη παραχώρησε σε podcast του Έρικ Άντερς Λανγκ ο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ και ο 30χρονος Ουαλός εξτρέμ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγάπη που έχει στο γκολφ, για την οποία δέχεται αρκετή κριτική.

"Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα μαζί μου γιατί παίζω γκολφ, δεν ξέρω τον λόγο. Έχω μιλήσει με γιατρούς και συμφωνούν με αυτό. Ξέρω ότι ο Στέφεν Κάρι παίζει πιθανόν κάθε πρωί πριν το παιχνίδι και εγώ αν παίξω δύο μέρες πριν το ματς, θα αναρωτιούνται τι κάνω.

Μου αρέσει να βγαίνω έξω και να παίζω και να σκέφτομαι ότι έχω 18 τρύπες μπροστά μου. Μπορείς να ξεφύγεις από το ποδόσφαιρο, από οτιδήποτε αρνητικό. Την επόμενη μέρα είσαι έτοιμος να συγκεντρωθείς ξανά στο άθλημα", ανέφερε ο Μπέιλ.

Η εφημερίδα "AS" σήκωσε το γάντι και τον πικάρει στο πρωτοσέλιδό της, όπου τον παρουσιάζει με αμφίεση γκολφέρ και αναφέρει στον τίτλο: "Γκολφ, γκολφ. Από γκολ όμως;", προσθέτοντας από κάτωι: "Ο Μπέιλ καλείται να εξιλεωθεί στις 11 αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα για τη χειρότερη σεζόν του με μόλις τρία γκολ".

H "AS" προκαλεί τον Μπέιλ στο πρωτοσέλιδό της

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ