Γκαράι: "Καμπάνια ψεμάτων εναντίον μου από ανθρώπους της Βαλένθια"

Ο κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια, Εσέκιελ Γκαράι, τα έβαλε με τη διοίκηση της ομάδας για τους χειρισμούς που γίνονται στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ξεσπάθωσε κατά τη διοίκηση της Βαλένθια ο Εσεκιέλ Γκαράι κατηγορώντας την πως βγάζει στην επιφάνεια ψευδείς πληροφορίες γύρω από το θέμα της ανανέωσης του 33χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής των "νυχτερίδων" μίλησε στο λογαριασμό του στο instagram για σχεδόν 12 λεπτά και τόνισε πως δίνονται ψευδείς ειδήσεις για να τον μειώσουν επαγγελματικά.

Μεταξύ άλλων είπε:

"Λυπάμαι που έφτασα σε αυτό το σημείο, πρώτη φορά μου συμβαίνει στα 16 χρόνια επαγγελματικής κατηγορίας, αλλά έπρεπε να το κάνω για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου απέναντι στην καμπάνια ψεμάτων που γίνεται εναντίον μου από ΜΜΕ και ανθρώπους μέσα από την ομάδα με σκοπό να με μειώσουν ως επαγγελματία. Τα δημοσιεύματα πως απέρριψα πρόταση με 2,7 εκατ. ευρώ είναι ψευδή και έχουν σκοπό να παρουσιάσουν πως δεν θέλω να μείνω στην ομάδα.

Έχω ενημερώσει εδώ και μήνες πως θέλω να μείνω, είχαμε συμφωνήσει προφορικά από το Νοέμβριο, αλλά τον Ιανουάριο άλλαξαν τους όρους της συμφωνίας. Όταν τραυματίστηκα, μου ζήτησαν να αποδεσμευτώ για να αποκτήσουν άλλον παίκτη και συμφώνησα. Από τότε όποτε ρωτάω για το θέμα της ανανέωσης, υπάρχει σιγή.

Το να μη θέλεις να ανανεώσεις το συμβόλαιο ενός παίκτη είναι σεβαστό, αλλά δεν καταλαβαίνω τη στάση της διοίκησης απέναντί μου. Είναι άδικο να βγάζουν προς τα έξω πως εγώ δεν θέλω να μείνω για οικονομικούς λόγους, ειδικά από τη στιγμή που όταν υπέγραψα στη Βαλένθια απέρριψα μια πολύ μεγαλύτερη προσφορά. Τα ψέματα είναι εύκολα, αλλά οι αλήθειες πρέπει να αποδεικνύονται".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.