ΙΣΠΑΝΙΑ

Επίθεση Ίσκο σε Ισπανό δημοσιογράφο

Επίθεση Ίσκο σε Ισπανό δημοσιογράφο
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ίσκο αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση Ισπανού δημοσιογράφου και του επιτέθηκε φραστικά, εξαιτίας όσων εκείνος είχε γράψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Η εθνική Ισπανίας αντιμετωπίζει την Αγγλία και την Κροατία στο πλαίσιο του Nations League και στο πλαίσιο των προπονήσεων των διεθνών, κάθε μέρα ένας παίκτης παραχωρεί συνέντευξη Τύπου.

Την Πέμπτη ήταν η σειρά του Ίσκο, ο οποίος απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, αλλά όχι και σε αυτήν του Ντιέγκο Τόρες της "El Pais". Η ερώτηση φαινομενικά ήταν ακίνδυνη και αφορούσε το αν προτιμάει να αγωνίζεται απέναντι σε ανοιχτές ή κλειστές άμυνες. Η απάντηση; Απρόσμενη...

"Δεν θα απαντήσω αυτήν την ερώτηση, αφού θα γράψεις ό,τι σου αρέσει στη στήλη σου στην εφημερίδα. Οπότε απλά θα σε αφήσω να συνεχίσεις έτσι. Εμείς είμαστε αυτοί που αγωνιζόμαστε στο γήπεδο για την εθνική ομάδα, αλλά χρειαζόμαστε ανθρώπους γύρω μας που μας βοηθούν αντί να τοποθετούν εμπόδια στον δρόμο μας συνεχώς, αφού αυτό δεν προσφέρει τίποτα", δήλωσε ο διεθνής μέσος.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον συγκεκριμένο συμπατριώτη του, εξαιτίας της κριτικής που του άσκησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου η "φούρια ρόχα" αποκλείστηκε στη φάση των 16 από τους διοργανωτές.

Από εκεί και πέρα, ο Ίσκο στήριξε τις... περίεργες προπονητικές μεθόδους του Λουίς Ενρίκε, όπως την επίσκεψη σε "δωμάτιο διαφυγής" την Τετάρτη: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί του και είμαστε ενθουσιασμένοι που αρχίζουμε τα σημαντικά πράγματα που είναι τα παιχνίδια, ώστε να μπορούμε να μάθουμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε".

Επιπλέον, βρήκε θετικό το μέτρο της απαγόρευσης των κινητών τηλεφώνων στις προπονήσεις: "Είναι πάντα καλό να έχεις λίγη πειθαρχία. Το να μην έχουμε τηλέφωνα στα γεύματα είναι μια καλή ιδέα για μένα, αυτές τις ημέρες επικεντρώνουμε συχνά περισσότερο την προσοχή μας σε συσκευές από το να μιλάμε με τους συμπαίκτες μας".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ