ΙΣΠΑΝΙΑ

Επιστροφή στην Ατλέτικο με γκολ για Κόστα

Επιστροφή στην Ατλέτικο με γκολ για Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα άρχισε τη δεύτερη θητεία του με τη φανέλα της Ατλέτικο σημειώνοντας γκολ μέσα σε πέντε λεπτά από το ντεμπούτο του, στο Copa del Rey κόντρα στη Γέιδα.

Η αναμέτρηση της Ατλέτικο στην έδρα της Γέιδα περιελάμβανε συγκινήσεις, όχι διότι οι "ροχιμπλάνκος" δυσκολεύτηκαν στον αγώνα για τη φάση των 16 του Copa del Rey, αλλά για την επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα. Μετά από μήνες αναμονής, ο πολιτογραφημένος Ισπανός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του την Πρωτοχρονιά και δύο μέρες μετά πραγματοποίησε το δεύτερο ντεμπούτο του με τους Μαδριλένους.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έριξε στη μάχη τον 29χρονο στο 64' και πέντε λεπτά αργότερα σημείωνε το 65ο τέρμα του με την Ατλέτικο, κάνοντας το 3-0. Οι Ντιέγκο Γκοδίν και Φερνάντο Τόρες είχαν βάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, ενώ το 4-0 σημείωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν, που μπήκε κι αυτός αλλαγή στο 2ο ημίχρονο, μαζί με την έτερη μεγάλη μεταγραφή που περίμενε στα... πιτς λόγω της τιμωρίας του συλλόγου, Βιτόλο.

Επιστροφή στην Ατλέτικο με γκολ για Κόστα

Στο ντεμπούτο του Βιντσέντζο Μοντέλα στον πάγκο της, η Σεβίλλη επικράτησε με 2-0 της Κάντιθ στο ανδαλουσιάνικο ντέρμπι και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο Copa del Rey. Ο Ιταλός τεχνικός χρησιμοποίησε σύστημα 4-2-3-1, το οποίο περιελάμβανε στον άξονα τον Στεβέν Ενζονζί, το... μαύρο πρόβατο του Εντουάρντο Μπερίσο. Ο Νολίτο στο 9' και ο Χεσούς Νάβας στο 23' σημείωσαν τα γκολ της νίκης.

Επιστροφή στην Ατλέτικο με γκολ για Κόστα

Ο Μαρθελίνο ξεκούρασε ορισμένους παίκτες της Βαλένθια, αλλά χρειάστηκε τη συμβολή ενός βασικού, του Ροντρίγκο, για να αποφύγει την ήττα στα Κανάρια Νησιά. Ο πολιτογραφημένος Ισπανός μπήκε αλλαγή στο 2ο ημίχρονο του αγώνα με τη Λας Πάλμας και σκόραρε στο 85', ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1 και ακυρώνοντας το γκολ του Χόναταν Καλέρι.

Η σύνθεση της Ατλέτικο...

Μογιά, Χουανφράν, Χιμένες, Γκοδίν, Ερναντέζ, Κορέα (64' Κόστα), Φερνάντες, Σαούλ, Καράσκο (59' Βιτόλο), Γκαμεϊρό, Τόρες (65' Γκριεζμάν)

Η σύνθεση της Σεβίλλης...

Ρίκο, Κορσιά, Κιερ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Πισάρο, Νάβας (85' Σαράμπια), Μπανέγα (73' Βάσκες), Νολίτο, Μουριέλ (66' Μπεν Γεντέρ)

Τα αποτελέσματα της φάσης των 16

Τετάρτη

Φορμεντέρα - Αλαβές 1-3 (57' Ρόσα / 36', 65' Ντεμίροβιτς, 81' Ελ Χανταντί)

Γέιδα - Ατλέτικο 0-4 (33' Γκοδίν, 37' Τόρες, 69' Κόστα, 90+2' Γκριεζμάν)

Κάντιθ - Σεβίλλη 0-2 (9' Νολίτο, 23' Νάβας)

Λας Πάλμας - Βαλένθια 1-1 (26' Καλέρι / 85' Ροντρίγκο)

Πέμπτη

Θέλτα - Μπαρτσελόνα (20:00)

Λεγκανές - Βιγιαρεάλ

Νουμάνθια - Ρεάλ (22:00)

Εσπανιόλ - Λεβάντε (22:00)

*Οι αγώνες είναι διπλοί

Γέιδα - Ατλέτικο 0-4

Φορμεντέρα - Αλαβές 1-3

Λας Πάλμας - Βαλένθια 1-1

Κάντιθ - Σεβίλλη 0-2

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ