ΙΣΠΑΝΙΑ

Επικυρώθηκε η ποινή στη Ρασίνγκ για τον Μόρις

Επικυρώθηκε η ποινή στη Ρασίνγκ για τον Μόρις
INTIME SPORTS

Από τη Ρασίνγκ Σανταντέρ αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί λόγω της μη καταβολής των 80.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, από το δανεισμό του Νασίφ Μόρις το 2009.

Η FIFA είχε δώσει εντολή στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να αφαιρέσει 6 βαθμούς από τη βαθμολογική συγκομιδή της Ρασίνγκ Σανταντέρ στη Segunda Division, επειδή δεν έχει εξοφλήσει στον Παναθηναϊκό επιδικασμένη οφειλή, ύψους 80.000 ευρώ, η οποία χρονολογείται από το δανεισμό του Νασίφ Μόρις το 2009.

Παρότι καθυστέρησε χαρακτηριστικά, η ποινή επιβλήθηκε και θα τελεσιδικήσει νέα, εφόσον η Ρασίνγκ δεν συμμορφωθεί με τις επιταγές της FIFA. Ωστόσο, στην ισπανική ομάδα δεν δείχνουν διάθεση να πληρώσουν τα χρήματα και ο πρόεδρος, Μανουέλ Χιγκέρα, προανήγγειλε την προσφυγή στο CAS, για να διεκδικηθεί η δικαίωση.

Αξιοσημείωτο είναι πως το παράβολο για το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της Λοζάνης κοστίζει τα τριπλά απ' όσο είναι το χρέος προς τον Παναθηναϊκό, ενώ υπενθυμίζεται ότι η Ρασίνγκ τελεί υπό καθεστώς πτώχευσης, με βάση τον πτωχευτικό κώδικα του ισπανικού κράτους.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ