ΙΣΠΑΝΙΑ

Ενός λεπτού σιγή στον τελικό του Champions League για τον Ρέγιες

Atletico de Madrid's Jose Antonio Reyes celebrates after scoring his second goal against Stromsgodset during a UEFA Europa League soccer match at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Thursday, July 28, 2011. (AP Photo/Arturo Rodriguez)
Atletico de Madrid's Jose Antonio Reyes celebrates after scoring his second goal against Stromsgodset during a UEFA Europa League soccer match at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Thursday, July 28, 2011. (AP Photo/Arturo Rodriguez) AP PHOTO/ARTURO RODRIGUEZ

Η UEFA ανακοίνωσε επίσημα ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του τελικού του Champions League Τότεναμ-Λίβερπουλ προς τιμή του αδικοχαμένου Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες.

Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη καθώς δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόλις ώρες από το άκουσμα για πρώτη φορά της είδησης του θλιβερού θανάτου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες στο χώρο του βασιλιά των σπορ ενώ εκτός των άλλων είχε να επιδείξει ένα σπάνιο επίτευγμα, όντας ο μοναδικός που είχε στη συλλογή του πέντε τρόπαια Europa League, 3 (σερί) με την Μπενφίκα και 2 με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή θα τιμηθεί με ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του τελικού του Champions League μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ στην Μαδρίτη.

Ενός λεπτού σιγή στον τελικό του Champions League για τον Ρέγιες

"H UEFA και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι βαθύτατα θλιμμένοι από τα τρομακτικά νέα ότι ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σκοτώθηκε και θα ήθελα να εκφράσω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα αγαπημένα του πρόσωπα για την απώλειά τους", τόνισε ο πρόεδρος της UEFA Αλεκσάντερ Σεφερίν, και πρόσθεσε:

"Είχε μία λαμπρή καριέρα και κατέκτησε αναρίθμητους τίτλους όπου και αν έπαιξε και είμαι σοκαρισμένος και λυπημένος που το νήμα της ζωής κόπηκε για αυτόν τόσο τραγικά".

Photo Credits: AP Photo/Arturo Rodriguez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χόσε Αντόνιο Ρέγιες: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον αδικοχαμένο Ισπανό
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ